Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
RECULL FOTOGRÀFIC
Hem tancat el curs amb una sortida a Cardona, on hem visitat la Muntanya de la Sal i el casc antic del municipi.

Si voleu veure més fotografies cliqueu l'enllaç que teniu a sota
Encetem les sortides culturals de mig dia visitant el Museu del Disseny.

En Pere Fradera, dissenyador i artista, ens ha dedicat una visita guiada al Museu del Disseny com a complement de la conferència "Quatre moments estel·lars de la Història del Disseny" que ell mateix ens va oferir el passat 25 de gener.
La sortida a Olot ha tancat el segon trimestre d'enguany. Hem començat amb una visita guiada a l'Espai Cràter, centre de referència en volcans, ciència i societat. Situat a l'interior del volcà Puig del Roser, l'edifici està concebut com un element més de l'experiència i compta amb una exposició innovadora i interactiva. En acabar la visita s'han fet dos grups, un s'ha enfilat fins a l'ermita de Sant Francesc, situada en el cràter del volcà Montsacopa i l'altre ha fet un recorregut pel centre d'Olot. Un bon tiberi a Ullastret i una passejada pel poble ha posat el punt i final a la sortida.