Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Visita al Parlament de Catalunya · Aula d'Extensió Universitària d'Argentona
l
VISITA AL PARLAMENT DE CATALUNYA
l "Taller Parlament i Ciutadania. L'experiència de ser Diputat", que es durà a terme durant aquest curs.
El nombre d'assistents a cada un dels tallers serà d'un màxim de 25 persones.
Per aquest curs ens han programat 9 tallers, en diferents dates i que consten de quatre sessionsLes tres primeres sessions es faran en l'horari de 5 a 7 de la tarda i l'última sessió de 10 a 12 del migdia, horari en que se celebren els Plens del Parlament.

A continuació us detallem les normes d'inscripció:
1. La inscripció cal que es faci per correu electrònic. No s'admetran inscripcions via telefònica.
2. Ens aquests tallers no és imprescindible que les 25 persones siguin de la mateixa Aula, sinó que s'hi poden apuntar les persones interessades en fer el taller, encara que siguin poques.
3. La confirmació a les Aules participants es farà per rigorós ordre d'arribada del correu electrònic.
4. Donat que en un principi es disposa només de 9 tallers i poden ser bastants les persones interessades en fer-los, si una Aula demana més d'una data i pot anar a la primera opció demanada, la segona quedarà automàticament descartada.
5. Quan se'ns passi la sol·licitud del taller escollit, ja en aquell mateix moment, se'ns han de facilitar els noms, cognoms i DNI de les persones assistents i aquesta mateixa llista s'enviarà al Parlament.
Esperem que aquesta informació sigui del vostre interès.
Cordialment,
Pilar