Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Palau de la Música: Promoció Oratori de Nadal · Aula d'Extensió Universitària d'Argentona
d
PALAU DE LA MÚSICA: PROMOCIÓ ORATORI DE NADAL
Des del Palau de la Música Catalana ens posem en contacte amb vosaltres per fer-vos arribar una promoció especial per als concerts amb els que donarem la benvinguda a l'època més joiosa de l'any: L'Oratori de Nadal dirigit per Jordi Savall.
Us proposem un descompte del 15% amb el codi Adults19-20 (a sota teniu tota la informació

També aprofitem per informar-vos que aquest diumenge 24 de novembre celebrem la Jornada de porter obertes amb visites al edifici modernista i tallers de cant coral (enllaç).

Us preguem que, si les nostres propostes us semblen interessant, feu difusió entre el vostre col·lectiu.
Gràcies per endavant!

Jordi Savall ha rebut la invitació del Palau de la Música Catalana per oferir obres emblemàtiques del repertori. Així, els darrers anys hi ha ofert la Passió segons sant Mateu de Bach, El Messies de Händel o les tres darreres Simfonies de Mozart. Ara arriba el torn a l'Oratori de Nadal de Johann Sebastian Bach, una autèntica festa bachiana

Dimarts 17 i dimecres 18 de desembre − 20 h
Oratori de Nadal de Bach
Le Concert des Nations i La Capella Reial de Catalunya, sota la batuta de Jordi Savall, ofereixen en dos vespres consecutius l'Oratori de Nadal. Un compendi de sis cantates celebratòries, d'un dramatisme gairebé operístic, que no només commemoren el Nadal, sinó tot un llegat bachià condensat en aquesta extraordinària i fèrtil composició. Música joiosa, introspectiva, espiritual i d'una exuberància que arriba a les nostres vides amb una frescor inigualable. Un autèntic miracle musical.
Gaudeix d'un 15% de descompte introduint Adults19-20 a la Casella de Codi promocional abans de fer la teva compra AQUÍ (també a Taquilles del Palau).
*Instruccions de com fer servir un codi https://www.palaumusica.cat/ca/com-fer-servir-un-codi-promocional_340241