Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Vols ser voluntari en un  estudi clínic sobre  El risc de desenvolupar la  malaltia d'Alzheimer i els nivells de Omega 3 ??    · Aula d'Extensió Universitària d'Argentona
VOLS SER VOLUNTARI EN UN ESTUDI CLÍNIC SOBRE "EL RISC DE DESENVOLUPAR LA MALALTIA D'ALZHEIMER I ELS NIVELLS DE OMEGA 3" ??


Criteris d'admisió
1. Queixes subjectives de memòria: es tracte de persones que de manera espontània es queixen de que perden la memòria. Quan s'explora des del punt de vista cognitiu no tenen demència. Algunes tenen "Mild Cognitive Impairment" amb pèrdua de memòria objectivable. Altres només tenen queixes de memòria però amb exploració neeuropsicològica normal. A la pràctica: persones que diuen que perden la memòria i que quan ho han explicat al metge no els hi ha trobat res.
2. Antecedents de malaltia d'Alzheimer.en pares o germans.
3 Edat mes de 70 anys

participar a l'estudi implica:
a. Una visita de cribratge breu amb algun test cognitiu i preguntes sobre activitats de la vida diària i història de malalties.
b. Una analítica de cribratge per determinar omega 3. Es fa el mateix dia que a).
c. Si cribratge + (entorn del 20 % dels que fan el cribratge) una visita basal d'unes dues hores i repetit cada 6 mesos durant 18 mesos, amb la possibilitat voluntària de seguir fins als 3 anys.
d. Si cribratge + pastilles de omega 3 o placebo d'acord a la randomització. Durant 18 mesos. Voluntàriament tots (els intervenció i els controls) poden continuar 18 mesos més amb omega 3.
e. Cobrim les despeses de desplaçament