Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
b
CARTA DE COMIAT DE ROSA MASÓ
Benvolguts amics i socis de l'AULA D'EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA D'ARGENTONA

No sé si es veurà lluny o a prop quan pensem en el dia 4 de juny de 2015 quan un equip de persones us vàrem convocar a una trobada on convidàvem a una jornada de portes obertes al local ÀGORA del carrer Mataró 5, del nostre poble.
Us dèiem que vinguéssiu a conèixer el nostre projecte. Un equip d'11 persones us vàrem presentar el que en un futur podria ser l'AULA D'EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA D'ARGENTONA. Una iniciativa que ens agradava poder dur a terme perquè crèiem que en som moltes les persones del nostre poble que podríem gaudir d'una formació permanent.
Una ASSOCIACIÓ CULTURAL D'ARGENTONA on s'organitzessin cicles de conferències multidisciplinars dutes a terme per experts en les matèries que tractéssim. L'espai de l'AULA crèiem que podria ser una alternativa cultural assequible i de qualitat.
El 4 de juny de 2015 va ser una exitosa jornada de portes obertes i vàrem explicar el nostre projecte, pel qual vam rebre de part vostra el suport i els ànims per tirar endavant. L'AULA es va constituir legalment el maig del mateix any i les 11 persones que formàvem l'equip varen decidir que jo fos la Presidenta.
Han passat 9 anys, l'AULA ja té vida pròpia, vosaltres els socis sou molt importants. Ja sabeu que hem anat ampliant les activitats i podem gaudir de diversos actes culturals.
Tenim una Junta molt equilibrada. Cadascú té la o les responsabilitats que entre tots s'han anat decidint. És un equip on es pot treballar amb ganes i on s'han anat conservant els objectius inicials, ampliant més activitats relacionades amb la Cultura i Coneixements.
Jo, com a presidenta, us puc dir que he treballat molt i a gust. Mica en mica hem anat trobant el rol en que cadascú s'ha trobat treballant a gust i això ha facilitat la bona relació que hi ha dins la Junta.
I, ara arriba el moment més dolorós per mi. Suposo que tots heu anat veient que el meu físic s'ha anat debilitant i considero que ha arribat el moment de DIMITIR.
Dimiteixo per problemes físics, assegurant-vos que la dinàmica de la Junta seguirà com fins ara, fent els canvis que considerin més oportuns, si cal. Deixo el meu càrrec amb tristesa però els canvis sempre són positius.
Una abraçada per als meus companys de Junta i per als socis, que més que socis sou amics.
Cordialment,
Mª Rosa Masó Nogueras