Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
CONVOCATÒRIA D'ELECCIONS DE JUNTA DIRECTIVA · Aula d'Extensió Universitària d'Argentona
a
CONVOCATÒRIA D'ELECCIONS DE JUNTA DIRECTIVA
Atès que la Presidenta Sra. Rosa Masó Nogueras ha presentat la seva renúncia irrevocable, per motius de salut personal, la Junta Directiva ha decidit convocar eleccions, a celebrar en la propera Assemblea General Ordinària el dia 6 de juny de 2024. L'Assemblea és l'òrgan de l'Entitat que té la facultat d'elegir els representants, segons especifica l'article 9 apartat b dels Estatuts.
El calendari establert per aquest procés electoral és el següent:
· 18 d'abril de 2024: s'obre el període de presentació de candidatures
· 15 de maig de 2024: es tanca el període de presentació de candidatures
· 16 de maig de 2024: es publiquen les candidatures
· 23 de maig de 2024: es convoca l'Assemblea General Ordinària
· 6 de juny de 2024: Assemblea General Ordinària.

Les Candidatures que es presentin hauran de constar d'una persona com a President/a i el número d'integrants necessari per poder portar a terme la gestió de l'Entitat.
Segons l'article 13 apartat 4 dels Estatuts "L'elecció de la Junta directiva, si es presenten diverses candidatures, es fa per acord de la majoria simple o relativa dels socis presents o representats"
En el mateix article 13, apartat 5, s'indica que "Les candidatures que es presenten formalment tenen dret a una còpia de la llista dels socis i dels seus domicilis i adreces de correu electrònic"
En espera de la vostra col·laboració, us enviem una salutació cordial,

La Junta Directiva