Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
11/4_ MONOGRÀFIC: L'EUROPA DE LA GUERRA FREDA · Aula d'Extensió Universitària d'Argentona
e
11/4_ MONOGRÀFIC: "L'EUROPA DE LA GUERRA FREDA"
El dijous 11 d'abril, reprenem el monogràfic "L'Europa del segle XX" amb la doctora Paola Lo Cascio que ens parlarà de "L'Europa de la Guerra freda"

L'EUROPA DE LA GUERRA FREDA
La sessió es concentrarà en l'anàlisi de la situació política a Europa -tant occidental com oriental- tot just després de la II Guerra Mundial. En aquest enquadrament, s'analitzarà com el gruix del continent europeu reconstrueix les seves relacions en el marc de la Guerra Freda.

PAOLA LO CASCIO
Paola Lo Cascio és Doctora en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona (UB), professora agregada a la Universitat de Barcelona, sotsdirectora del Centre d'Estudis Històrics Internacionals (UB). Línies de recerca: història política i institucional catalana, espanyola i europea; especialment, els fenòmens polítics subestatals. Actualment és investigadora principal d'un projecte sobre la contribució del municipalisme espanyol a la construcció de la Unió Europea.

Dia: 11 d'abril
Hora: 18h
Lloc: Centre Parroquial