Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
16/5_ JOAN ORÓ, EL CIENTÍFIC DE LA VIDA · Aula d'Extensió Universitària d'Argentona
e
16/5_ "JOAN ORÓ, EL CIENTÍFIC DE LA VIDA"
El proper dijous 16 de maig tenim prevista la conferència "Joan oró, el científic de la vida", a càrrec de Joan Anton Català Amigó, divulgador científic i escriptor.

"JOAN ORÓ, EL CIENTÍFIC DE LA VIDA"
Joan Oró és una de les figures científiques més rellevants del segle XX i va dedicar la seva vida a l'estudi de l'origen de la vida. El 2023 vàrem celebrar el centenari del seu naixement, i per aquest motiu la Generalitat de Catalunya va declarat oficialment Any Joan Oró. En aquesta conferència revisarem què sabem sobre l'origen de la vida, així com la història i contribucions d'aquest il·lustre català universal.

JOAN ANTON CATALÀ AMIGÓ
Divulgador científic i escriptor, especialitzat en astronomia i astrofísica. Llicenciat en Ciències Químiques per la Universitat de Barcelona, es va especialitzar en Química Quàntica; i va obtenir el Màster en Astronomia i Astrofísica per la Universitat Internacional de València. És conferenciant i divulgador científic en diferents mitjans de comunicació (televisió, ràdio, i premsa); aconseguint un enfocament humanista de les troballes, innovacions i descobriments de l'astronomia actual.

Dia: 16 de maig
Hora: 18h
Lloc: Centre Parroquial