Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
ACTIVITAT D'AMPLIACIÓ DEL MONOGRÀFIC L'EUROPA DEL SEGLE XX VISIONAT DE PEL·LÍCULES · Aula d'Extensió Universitària d'Argentona
e
ACTIVITAT D'AMPLIACIÓ DEL MONOGRÀFIC "L'EUROPA DEL SEGLE XX" VISIONAT DE PEL·LÍCULES
Enguany s'està impartint a l'Aula un curs monogràfic amb el tema "L'Europa del segle XX". En el marc d'aquest curs, s'hi ha afegit una proposta, no prevista inicialment, consistent en la projecció d'una pel·lícula, en format de cine-fòrum, relacionada amb el tema que s'hagi tractat en cada sessió. Les pel·lícules es projectaran els dimarts següents a la conferència corresponent, a les 7 de la tarda.

La programació d'aquest trimestre és la següent:

7 de novembre: "Senderos de gloria" de Stanley Kubrick
14 de novembre: "Octubre" de Sergei Eisenstein i Grigori Aleksandrov
28 de novembre: "Novecento" (1a. part) de Bernardo Bertolucci
5 de desembre: "Novecento" (2a. part) de Bernardo Bertolucci

Per assistir-hi no cal estar inscrit al curs monogràfic, l'accés és lliure per a tots els socis i el públic en general.

La sala de cinema del "Centru" té llicència d'exhibició comercial, que li autoritza la projecció ordinària habitual, però no permet l'exhibició amb finalitats privades, com és el cas de la nostra entitat i, per tant, no es pot cobrar entrada. Hem estudiat una fórmula que permeti una recaptació per fer front a la despesa de l'acte i al manteniment del local. Al accedir a la sala es donarà als assistents un número per participar al sorteig del DVD de la pel·lícula que s'acabi de projectar, al cost de 5€. El sorteig es farà un cop finalitzada la projecció i abans d'iniciar el fòrum.

El fòrum serà dirigit per Toni Segarra, soci de l'Aula, cinèfil amb molta experiència en l'organització de cine-fòrums, que és la persona de qui ha sorgit aquesta iniciativa.