Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Crònica Periodisme enganyós · Aula d'Extensió Universitària d'Argentona
Crònica Periodisme enganyós · Aula d'Extensió Universitària d'Argentona
Crònica Periodisme enganyós · Aula d'Extensió Universitària d'Argentona
e
CRÒNICA "PERIODISME ENGANYÓS"
El dijous 25 d'octubre vàrem presentar la conferència "Periodisme enganyós", a càrrec del periodista Vicens Lozano, redactor internacional de TV3. Ens va parlar de l'ètica en el món del periodisme i les tècniques de manipulació mediàtica i com poden influir en l'opinió pública.

Vicens Lozano va néixer a Vic el 14 de juliol del 1956. És periodista i des dels 16 anys ha treballat a diversos mitjans (Revista Canigó, Arreu, Diario de Barcelona, Avui, Mundo Diario, Primera Plana, Interviu, El Pais... ) . Actualment (i des des de fa més de 30 anys ) és redactor i enviat especial de la Secció d'Internacional de TV3. Ha cobert en els últims anys diversos conflictes internacionals i la informació sobre Itàlia i El Vaticà en particular. En paraules seves: "Crec en un periodisme actiu, modern, independent, crític amb el poder, sigui el que sigui, i compromès amb la democràcia i les llibertats. L'objectivitat ha de ser una bandera i l'ètica professional el mètode. Sona a antic i vell ? sí, ja ho sé, però crec que això és el PERIODISME".

Podeu trobar i consultar més informació al facebook o bé al twitter.