Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
27 D'OCTUBRE -  CURS MONOGRÀFIC - EGIPTE: TERRA DE FARAONS - El Regne Antic i les grans Piràmides · Aula d'Extensió Universitària d'Argentona
e
27 D'OCTUBRE - CURS MONOGRÀFIC - EGIPTE: TERRA DE FARAONS - EL REGNE ANTIC I LES GRANS PIRÀMIDES
El fi de la nostra associació, en tant que Aula d'Extensió Universitària, és proporcionar una alternativa de creixement cultural assequible i de qualitat en l'àmbit de la gent gran del poble. Per això s'han programat cursos monogràfics sobre temes específics, en un número variable de sessions, en funció de la naturalesa del tema tractat.

Aquet any 2022 hi ha un tema molt rellevant sobre la CIVILITZACIÓ EGÍPCIA. a carrec de "ANTIQUITAS CULTURA I
HUMANITATS"


Per una banda, es compleixen 200 anys del desxiframent de l'escriptura jeroglífica per part de Jean-François Champollion i, d'altra banda, és el centenari del descobriment més gran de l'egiptologia fins avui: la tomba de Tutankhamon.

És per això, que hem previst un curs monogràfic, integrat per 3 sessions de 80' cada una per al primer trimestre del proper curs.
Les sessions s'intercalaran amb les conferències ordinàries i es duran a terme de 17:40 a 19:00 en les dates següents:

27 d'octubre: El Regne Antic i les grans piràmides

10 de novembre: El Regne Nou: una nove època

24 de novembre: Tutankhamon: La pedra de Rosetta i l'escriptura jeroglífica

El preu del curs és el següent:
Curs complet: 20€ (socis) / 30€ (no socis)
Conferències soltes: 10€