Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
CONFERÈNCIES 3r TRIMESTRE 2021-2022 · Aula d'Extensió Universitària d'Argentona
2
CONFERÈNCIES 3R TRIMESTRE 2021-2022

21 d'abril
"Cinema i llibres"
A càrrec d'Albert Beorlegui Tous
Llicenciat en dret i tècnic de comunicació

5 de maig
"Els tresors de la llengua"
A càrrec de Màrius Serra Roig
Llicenciat en filologia anglesa. Escriptor, periodista, autor de mots encreuats i enigmista català

19 de maig
"De canvi climàtic a crisi climàtica"
A càrrec de Gemma Puig Feliu
Llicenciada en física. Meteoròloga, des de l'estiu de 2008, presenta l'espai "El temps" de TV3

2 de juny
"Els baleners de les Açores"
A càrrec de Francesc Lleial Galceran
Capità de la Marina Mercant. Tesi doctoral a la Universitat Politècnica de Catalunya, sobre Ciència i Enginyeria Nàutica

16 de juny
Sortida a Palamós.
-Museu de la Pesca
-Visita a la llotja del peix

23 de juny
Assemblea general de socis.


Les conferències al llarg d'aquest tercer trimestre es faran al "Centru" Parroquial i com sempre a les 18:00 hores dels dijous alterns que correspongui

Benvolguts,
Estem arribant al tercer trimestre d'aquest curs tan convuls. Vàrem començar el curs amb molta incertesa davant la situació COVID, per sort, hem pogut anar seguint la nostra programació sense difcultats.

Ara, quan arribem al tercer trimestre i sembla que ja podríem respirar una mica amb més tranquil·litat respecte a la COVID, ens cau a sobre la tragèdia que suposa una guerra. La guerra d'Ucraïna ens toca a tots i tots i cadascú de nosaltres, a la nostra manera, voldríem poder ajudar davant aquesta crisi humanitària.

La nostra entitat ha decidit promoure una actuació destinada a la compra de medicaments i material sanitari. Aquesta actuació serà canalitzada a través de l'ONG farmacèutica Farmamundi, que s'encarrega del nançament de les compres i de la tramesa del material farmacèutic que necessiten i demanen els equips operatius que efectuen l'atenció sanitària a la zona.

L'Aula posarà a disposició dels socis una caixa per a recollir aportacions al Centre Parroquial els diesde conferència i a les farmàcies d'Argentona fins a finals de març. Seria el nostre desig que quan arribi a casa vostra aquest tríptic la situació d'Ucraïna pogués estar resolta i que la gent pogués viure en pau i dignitat.

De moment, seguirem fent les conferències al Centre Parroquial i esperem pugueu gaudir de la programació. Que la vida segueix i la Cultura també ens ajuda.

Una salutació cordial,