Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
PRESENTACIÓ DE TREBALLS DE RECERCA DE L'INSTITUT D'ARGENTONA · Aula d'Extensió Universitària d'Argentona
r
PRESENTACIÓ DE TREBALLS DE RECERCA DE L'INSTITUT D'ARGENTONA
Repetim enguany l'experiència iniciada el curs 19-20 de col·laboració amb l'institut del nostre poble. Ens sembla molt interessant poder presentar a l'Aula alguns dels millors treballs de recerca d'alumnes de Batxillerat, tant pel que fa a l'interès dels temes tractats com pel que suposa de reconeixement a l'esforç en un moment crucial en el periple acadèmic d'aquests nois i noies. Per nosaltres és un luxe poder comptar amb aquesta col·laboració i creiem que és una oportunitat que no podem deixar perdre d'establir contacte amb les noves generacions. Esperem que acolliu aquesta proposta amb la mateixa il·lusió amb què nosaltres l'hem concebut.

Després d'haver assistit a les quatre presentacions per part dels alumnes de l'institut, només ens queda la satisfacció d'haver estat davant d'una generació que te un futur molt brillant.
L'experiencia ha estat molt bona i ens esperona a programar uns altres treballs de curs el mes de gener de l'any que bé.