Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
16 DE DESEMBRE - ANTONI VILADOMAT I MANALT (1678-1755), pintor de la Capella dels Dolors de Santa Maria de Mataró · Aula d'Extensió Universitària d'Argentona
e
16 DE DESEMBRE - ANTONI VILADOMAT I MANALT (1678-1755), PINTOR DE LA CAPELLA DELS DOLORS DE SANTA MARIA DE MATARÓ"
El 16 de desembre la pintora, escultora i escriptora Mariona Millà i Salinas ens oferirà la conferència Antoni Viladomat i Manalt (1678-1755), pintor de la Capella dels Dolors de Santa Maria de Mataró". Aquesta conferència es complementarà el dia 23 de desembre amb la visita a la Capella dels Dolors, on hi haurà una visita guiada i posteriorment la Sra. Millà ens comentarà els quadres de Viladomat que hi ha exposats.

MARIONA MILLÀ I SALINAS

Amb extensa i renovada trajectòria, explora des de fa més de trenta-cinc anys en el camp de les arts plàstiques i en la divulgació de l'Art.
Compromesa amb la societat i lligada estretament al seu país, a la seva gent i a la seva cultura, construeix els fonaments per abraçar amb força, pel que fa a la temàtica i a la innovació plàstica, grans núclis d'interès.
En el camp de la docència artística ha intervingut al llarg de més de quaranta anys en l'ensenyament de tècniques artístiques i en la divulgació de l'art pictòric