Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
4 DE NOVEMBRE - JAPÓ, EL PAIS DE LA MEMÒRIA PROFUNDA · Aula d'Extensió Universitària d'Argentona
4 DE NOVEMBRE - JAPÓ, EL PAIS DE LA MEMÒRIA PROFUNDA · Aula d'Extensió Universitària d'Argentona
e
4 DE NOVEMBRE - JAPÓ, EL PAIS DE LA MEMÒRIA PROFUNDA
El 4 de novembre el periodista Toni Arbonès Petitt, ens introduirà al país i la cultura d'aquesta terra quasi desconeguda de mes enllà dels mars i oceans.

JAPÓ, EL PAÍS DE LA MEMÒRIA PROFUNDA

TONI ARBONÈS PETIT
Toni Arbonès (Barcelona 1960). És periodista i director i presentador del programa Els viatgers de la Gran Anaconda, de Catalunya Ràdio. També és redactor de notícies internacionals dels Serveis Informatius d'aquesta emissora. Ha viatjat arreu del món i és autor del llibre "Històries d'una guerra invisible". "Cròniques d'un reporter al Pakistan i l'Afganistan". Membre del Consell Editor de la revista Altaïr. A BTV ha dirigit els programes Passaport Barcelona, Connexió Barcelona i Ulisses a port. L'any 1988 va participar a l'Expedició Catalana al K2 com enviat especial de Catalunya Ràdio.
Els viatgers de la Gran Anaconda és un programa de ràdio dedicat als viatges, geografia, natura i antropologia , dirigit i presentat pel periodista Toni Arbonès, que va estar a l'antena de Catalunya Ràdio des de 1996 fins a 2008. El setembre de 2012 va tornar a la graella els diumenges a la tarda. I, actualmente continua viatjant els dissabtes de 3 a 4 de la tarda. Els viatgers de la Gran Anaconda és una finestra oberta per mirar més enllà del nostre horitzó cultural i acostar-nos a altres paisatges. És un programa de coneixement del món.
El programa ha rebut els següents guardons:
1999-2000: Premi Òmnium Culturalal millor programa de ràdio
2001: 1r premi ràdio Pica d'Estats
2002: 1r premi de ràdio Manyé i Fraquer
2006: Premi RACC 2006 al millor programa de ràdio de Catalunya.