Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
29 FEB 18H
MONOGRÀFIC: "LA POSTGUERRA I LA DECLARACIÓ DELS DRETS HUMANS"
Centre Parroquial

El dia 29 de febrer tenim programada la cinquena conferència del monogràfic "L'Europa del segle XX": "La Postguerra i la Declaració dels Drets Humans" a càrrec de Carlota Vidal
5 MAR 18H
PEL·LÍCULA: "ALEMANIA AÑO CERO"
Centre Parroquial

Després de la conferència del monogràfic, "La postguerra i la Declaració dels Drets Humans", tenim programada la projecció de la pel·lícula "Alemania año cero" de Roberto Rossellini.
7 MAR 18H
"LES MARES QUE ENS HAN PARIT"
Centre Parroquial

El dia 7 de març podrem assistir a la conferència "Les mares que ens han parit. Fecundació i maternitat: coneixements, mites i llegendes", a càrrec de Mª Rosa Ribas, infermera al Centre d'Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva de Mataró.
22 MAR 8H
SORTIDA A L'ESPAI CRÀTER D'OLOT
Ens trobarem a les 8h del matí al Tramvia

El proper divendres 22 de març tenim programada una visita guiada a l'Espai Cràter d'Olot. Després farem una caminada d'una hora i mitja aproximadament pel Volcà Montsacopa fins a l'ermita de Sant Francesc (aquesta activitat és opcional). Recomanem portar calçat còmode i bastons qui els necessiti. Anirem a dinar al restaurant Oliveras de Besalú que ens ofereix un bufet lliure.
No ha estat possible organitzar la sortida el dijous 21, tal i com estava previst, per problemes d'agenda de l'Espai Cràter.